Knooppuntkaart Utrecht, Flevoland Zuid, Veluwe en Gelders Rivierengebied (ANWB)Knooppuntkaart Utrecht, Flevoland en Gelderse rivierengebiedKnooppuntkaart Utrecht, Flevoland Zuid, Veluwe en Gelders Rivierengebied (ANWB)

Deze fietskaart is een absolute uitkomst voor fietsers die puur en alleen aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk willen fietsen en niet afgeleid willen worden door een overvloed aan landschapsdetails en overige wegen. Door een schaal van 1:100000 te hanteren kon een groot gebied in kaart worden gebracht en is er toch voldoende detail overgebleven om u goed te kunnen blijven oriƫnteren voor en tijdens een fietstocht. Door de grote en duidelijke weergave van de fietsknooppunten is de kaart zeer overzichtelijk en ook tijdens het fietsen altijd goed leesbaar.

Door de schaal van 1:100000 staan de kleinere wegen buiten het fietsroutenetwerk niet allemaal op de kaart. Indien u hier wel waarde aan hecht willen wij u adviseren een andere fietskaart uit ons assortiment te kiezen met een kleinere schaal.

bestel hier de ANWB fietskaart voor o.a Utrecht en de Veluwe