Fietsknooppunten fietskaart regio Arnhem-Nijmegen (VVV)Fietskaart Arnhem-NijmegenFietsknooppunten fietskaart regio Arnhem-Nijmegen (VVV)

Deze fietsknooppunten fietskaart toont de in de provincie Gelderland gelegen regio Arnhem-Nijmegen. Met een schaal van 1:50000 is de kaart goed leesbaar en buitengewoon geschikt als u in dit mooie gebied gaat fietsen. De kaart is voorzien van een uitgebreide legenda en een handig plaatsnamenregister. Op de kaart staan door middel van iconen de locaties van belangrijkste bezienswaardigheden weergegeven. De fietskaart toont naast alle fietsknooppunten tevens de afstanden tussen de verschillende knooppunten hetgeen het samenstellen van een fietsroute van een door u gewenste afstand zeer eenvoudig maakt.

Op deze fietskaart staan naast de zuidelijke delen van de Ginkelse heide, de Hoge Veluwe en de Veluwezoom ondermeer de plaatsen Arnhem, Nijmegen, Malden, Groesbeek, Milsbeek, Gennep, Oeffelt, Haps, Cuijk, Grave, Zeeland, Reek, Schaijk, Ravenstein, Wijchen, Beuningen, Druten, Oosterhout, bemmel, Elst, Andelst, Dodewaard, Wageningen, Bennekom, Lunteren, Renkum, Ede, Doorwerth, Wolfheze, Oosterbeek, Rheden, Dieren, Duiven, Westervoort, Zevenaar, Steenderen, Hengelo, Doetinchem, Didam, ‘s-Heerenberg, Emmerich(Dui), Kleve (Dui) en Millingen aan de Rijn weergegeven.

 Bestel hier de fietskaart regio Arnhem-Nijmegen van de VVV