Hammerhead fietsnavigatie

De beste gadgets voor je fietsNu we echt warm weer hebben, heb je geen excuus meer nodig om naar buiten te gaan en op je fiets te stappen. Van fietsen is wetenschappelijk bewezen dat het een van de gezondste vormen van beweging is, bovendien is het goedkoop en gemakkelijk. Als je tweewieler een beetje verstoft is en wel een update kan gebruiken, kun je een paar hippe gadgets toevoegen waardoor je meer zin krijgt om te gaan fietsen. Hier zijn een paar speelgoedjes voor op je fiets, die je reis, een dagritje of een uitgebreidere fietsvakantie, gemakkelijker en spannender maken.

Hammerhead

De tijd nemen om te besluiten of je op je fiets zult stappen is één ding, maar heb je ook over het plannen van een route nagedacht? Hammerhead fietsnavigatieHet apparaat van Hammerhead GPS  bevestig je aan het stuur van je fiets en zorgt voor navigatie via je mobiele telefoon. Het kan ook samenwerken met populaire applicaties als MapMyRide, je zult dus nooit meer verdwalen.

The Atom

Een intense fietstocht kan enorm gebaat zijn bij een goede playlist, maar hoe vaak heb je onderweg muziek geluisterd op je mobiele telefoon en zag je je batterij direct leeglopen? The Atom, wat begon als een project met een Kickstarter financiering, gebruikt de kinetische energie die de fietser zelf genereert om de batterij van zijn mobiele telefoon op te laden. Dit betekent dat je waar dan ook tijdens een korte of langere fietstocht altijd een volle batterij hebt. Op die manier kun je tijdens een pauze het weer bekijken, een leuk cafeetje opzoeken, je favoriete spellen spelen, speel de beste online games op OnlineCasinonsNederland.nl, of nog snel wat accommodatie opties bekijken. Maar ook als je een GPS hebt die wat energie nodig heeft, kan dit apparaatje dat aanvullen.

Blinkergrips

Blinkergrips richtingaanwijzer fietsSoms is het niet handig, of veilig, om je arm uit te steken om aan te geven welke kant je op gaat. Gelukkig zijn er nu Blinkergrips beschikbaar, die je op je stuur monteert en je helpen de weg te vinden in het donker. De indicatoren geven licht en kunnen gemakkelijk bedient worden met je duim. Ze zijn ook nog water- en schokbestendig en ze kunnen minimaal 2500 keer gebruikt worden, je kunt ze dus heel erg veel gebruiken!

Bitlock

Als een normaal fietsslot voor jou niet genoeg is, kun je Bitlock activeren met je smartphone en heb je de garantie van maximale beveiliging. Installeer gewoon de Bitlock app op je telefoon en je kunt je fiets eenvoudig van het slot halen met dit apparaat. Ben je wel eens vergeten waar je je fiets hebt neergezet? Deze app zal bovendien de locatie van je fiets onthouden in zijn geheugen en je zult je fiets nooit meer kwijt zijn.

ICEdot Crash Sensor

Speciaal voor de riskantere fietstochten kan de ICEdot Crash Sensor aan je helm vastgemaakt worden, die waarschuwingen naar de contacten in je mobiele telefoon stuurt als je een ongeluk krijgt. De sensor stelt de coördinaten van het ongeluk vast met de GPS technologie van je mobiele telefoon en stuurt deze informatie naar je contacten, zodat je binnen de kortste keren gered zult worden.

Reageer op dit artikel