Wildfotografie Safari in nationaal natuurpark

Wildfotografie Safari in nationaal natuurparkVoor liefhebbers van fotografie wordt op vrijdag 8 april aanstaande een speciale Wildfotografie Safari in Het Nationale Park De Hoge Veluwe georganiseerd.

Onder leiding van boswachter Henk Ruseler leren deelnemers alles over het fotograferen van groot wild. Deze safari staat in het teken van wildfotografie. ,,Juist het voorjaar is de tijd dat de dieren weer uit de dekking komen en daardoor dus een geschikte periode voor het fotograferen van wild”, aldus de boswachter. Ruseler brengt liefhebbers van fotografie tijdens deze safari op bijzondere plekken in het Park waar ze zonder hem niet zouden komen. Daarnaast zal hij tijdens de tocht informatie verschaffen over de dieren, maar ook over de manieren om wild met succes te fotograferen.

De Wildfotografie Safari vindt plaats op 8 april van 13.30 – 17.30 uur. Deelname is alleen mogelijk na reservering, maar wees er snel bij, want er is slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor deze safari.

Kijk op www.hogeveluwe.nl voor meer informatie over het Park en zijn activiteiten.

Bron: hoogenlaag.nl

Reageer op dit artikel