Tour RonDom, de historische toertocht voor de elektrische fiets op 1 juli 2012

Tour RonDom, de historische toertocht voor de elektrische fiets op 1 juli 2012Tour RonDom, de historische toertocht voor de elektrische fiets

4 routes met elk hun eigen karakter

Op zondag 1 juli wordt Tour RonDom in Utrecht georganiseerd. Deze unieke toertocht biedt fietsliefhebbers de kans om de mooie omgeving van de provincie Utrecht te ervaren, door te kiezen uit een van de routes. De rit zal starten vanaf Domplein met een eigen gewone of elektrische fiets, waarbij deelnemers vooraf eerst uitgebreid de gelegenheid krijgen om een proefrit op een elektrische fiets te maken.

De deelnemers starten in het bezit van een stempelkaart, lunchpakket en achtergrondinformatie over de historische bezienswaardigheden die je onderweg tegenkomt. De noordelijke route kenmerkt zich door de Vecht en Loosdrechtse plassen. Het oosten staat bekend om zijn beschermde gebieden van de Utrechtse heuvelrug. De zuidelijke route toont zijn mooie rivieren en historische plaatsen, waar in het westen oude bouwwerken veelvuldig voorkomen.

Na afloop van Tour RonDom is er voor mensen de mogelijkheid om kennis te maken met de nieuwste technologie├źn op het gebied van fietsen. Hierbij zal de opkomst van de elektrische fiets centraal staan, waarbij onder andere Sparta aanwezig zal zijn om meer uitleg te geven over de mogelijkheden van dit nieuwste vervoersmiddel. Oftewel, de ultieme mogelijkheid om de voordelen van de elektrische fiets te ontdekken.

De voorbereidingen voor Tour RonDom zijn gestart en de inschrijving is reeds geopend. Voor meer informatie of eventuele inschrijving wordt je doorverwezen naar www.tourrondom.nl en voor verdere vragen naar info@tourrondom.nl. De organisatie van Tour Rondom ziet iedereen graag tegemoet op de eerste zondag van juli.