Frametas, Stuurtas en universele houder voor mobiele telefoon en smartphone

Frametas, Stuurtas en universele houder voor mobiele telefoon en smartphoneAan de hand van je mobiele telefoon of smartphone een knooppuntenroute fietsen… Dat is leuk en modern, maar ook behoorlijk lastig! Je hebt handen tekort. Er zijn verschillende hulpmiddelen op de markt om je mobiele telefoon op je fietsstuur of op het frame van je fiets te bevestigen.stuurtas mobiele telefoon

Sinds een aantal jaar zijn er fietsrouteplanners voor de mobiele telefoon beschikbaar. Deze zijn makkelijk in gebruik, volledig en bovendien gratis te gebruiken. Je kunt de apps downloaden in de app-store of de play-store. Aan de hand van de apps kun je zelf de knooppunten samensmeden tot jouw eigen favoriete fietsroute. De route kun je dan volgen aan de hand van je mobiele telefoon aan de hand van de app en het GPS signaal. Handig! Maar hoe ga je zo’n mobiele telefoon nu meenemen en aflezen op de fiets. Er zijn verschillende hulpmiddelen beschikbaar. De frametas en de stuurtas voor de mobiele telefoon. Daarnaast een telefoonhouder voor op het stuur.

Frametas mobiele telefoon

frametas mobiele telefoonHet merk Scicon heeft een frametas voor de mobiele telefoon ontworpen. Deze is van zeer degelijke kwaliteit en zorgt dat je de mobiele telefoon onderweg makkelijk kunt aflezen en bedienen. De frametas bevestig je op de stang. Bij damesfietsen is dit niet eenvoudig omdat daar vaak geen horizontale stang aanwezig is. Voor damesfietsen is de stuurtas voor mobiele telefoon beter geschikt.

De frametas is voorzien van een transparant doorkijkvenster waardoor je het touchscreen van de mobiele telefoon evengoed kunt blijven bedienen. De frametas is voorzien van een extra vakje waar een regenhoesje in is verstopt. Deze kun je bij slecht weer over de frametas heen trekken. De frametas is standaard al behoorlijk waterbestendig. Er is ook een extra vak met rits onder de telefoon gemaakt om extra spullen zoals sleutels of een bandenplaksetje in op bergen. Ook is er een speciale opening aan de zijkant aangebracht. Zo kun je, ondanks dat het tasje is afgesloten, toch een koptelefoon aansluiten.

frametas mobiele telefoon regenhoesDe frametas is voor alle typen mobiele telefoon of smartphone ontworpen. De tas is universeel te noemen. De enige uitzondering is bijvoorbeeld de Samsung Note. Deze tussenmaat tussen smartphone en tablet is te groot voor de frametas. Dit zal ook gelden voor andere merken van dit formaat.

Bestel de Frametas mobiele telefoon

Stuurtas mobiele telefoon

Van het merk Scicon is eveneens een stuurtas voor de mobiele telefoon ontworpen. De stuurtas is voor wat betreft het design en bruikbaarheid hetzelfde als de frametas voor de mobiele telefoon. Het voordeel van de stuurtas voor de mobiele telefoon is dat deze voor alle typen fietsen is te gebruiken. De frametas kan nog wel problemen opleveren bij bijvoorbeeld damesfietsen.

frametas mobiele telefoon earphoneportOok de stuurtas is voorzien van het transparante venster, het vakje met een regenhoesje en een extra vak om spullen in op te bergen. Ook heeft de stuurtas de doorgang voor de koptelefoon.

De stuurtas is, net als de frametas, geschikt voor alle maten smartphones en mobiele telefoons. Ook voor de stuurtas geldt als uitzondering de Samsung Note en andere merken van deze grootte. Deze zijn uitzonderlijk groot.

Bestel de Stuurtas mobiele telefoon

Universele fietsstuur houder voor mobiele telefoon

Er is een universele houder beschikbaar voor op het fietsstuur om de mobiele telefoon of smartphone in te ‘klikken’. De houder kun je vooraf bevestigen aan het stuur. De houder bestaat uit een verstelbare klem om de mobiele telefoon of smartphone tussen te klemmen. Alle maten mobiele telefoons passen in de houder. De extra grote modellen zoals de Samsung Note passen als uitzondering niet. Dit model is te groot.universele-telefoonhouder-voor-de-fiets-

Het voordeel is dat de mobiele telefoon uitstekend te bedienen en af te lezen is tijdens het fietsen. Het nadeel is dat het apparaat volledig wordt blootgesteld aan het weer. Dit kan erg vervelend zijn bij een spontaan buitje onderweg.

Bestel de Universele fietsstuur houder mobiele telefoon

 

 

Reageer op dit artikel