Plan online uw eigen fietsroute met de online fietsrouteplanner DuitslandPlannen, printen en fietsen met de eenvoudige online fietsrouteplanner Duitsland.

Met deze fietsrouteplanner stelt u een fietstocht samen door te klikken op de kaart en het selecteren van uw startlocatie, bestemming en tussenstops. Tevens is het mogelijk om adressen, bezienswaardigheden en bijvoorbeeld treinstations te markeren. Ook zijn er mogelijkheden om specificaties toe te voegen zoals ‘steile hellingen vermijden’. De website is in het Duits maar is vertaald in ondermeer het Nederlands en Engels. U kunt bij deze online fietsrouteplanner de gekozen route in verschillende formaten printen, bijvoorbeeld als handige fietsstrip die aan het stuur kunt bevestigen.

 

Tip: Wij raden u aan altijd een regionale fietskaart mee te nemen voor onderweg. Met een fietsknooppunten fietskaart voor het hele fietsgebied kunt tijdens het fietsen eenvoudig uw fietsroute inkorten of juist langer maken. Daarnaast wil door vandalisme nog wel eens een knooppuntenbordje ontbreken en met één van de vele beschikbare fietsknooppunten fietskaarten vindt u hoe dan ook de weg naar het volgende fietsknooppunt. Alle bestaande fietsknooppunten fietskaarten voor Nederland en België zijn onder meer te bestellen bij Fietswebwinkel.com en Fietskaarten.com.

 

Klik hier om naar de online fietsrouteplanner voor Duitsland te gaan.