Knooppuntkaart Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg & Luik (ANWB)knooppuntkaart-vlaams-brabant-belgisch-limburg-luik-anwbKnooppuntkaart Vlaams-Brabant, Belgisch Limburg & Luik (ANWB)

Deze fietskaart is een absolute uitkomst voor fietsers die puur en allen aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk willen fietsen en niet afgeleid willen worden door een overvloed aan landschapsdetails en overige wegen. Door een schaal van 1:100000 te hanteren kon een groot gebied in kaart worden gebracht en is er toch voldoende detail overgebleven om u goed te kunnen blijven oriënteren voor en tijdens een fietstocht.

Anders dan de provincies Vlaams-Brabant en Belgisch Limburg, is niet de gehele provincie Luik nog voorzien van fietsknooppunten. Ondanks dat vrijwel de gehele provincie Luik op de kaart staat weergegeven, is alleen het oostelijk deel van de provincie (ook wel de Oostkantons genoemd en een aanduiding voor de drie kantons Eupen, Malmedy en Sankt Vith) en het gebied tussen Durbuy en Marche-en-Famenne voorzien van fietsknooppunten. Door de schaal van 1:100000 staan de kleinere wegen buiten het fietsroutenetwerk niet allemaal op de kaart. Indien u hier wel waarde aan hecht willen wij u adviseren een fietskaart te kiezen met een kleinere schaal.

Bestel hier de kaart Belgisch Limburg, Vlaams Brabant en Luik

Reageer op dit artikel