Knooppuntenroute Walcheren (47 km)Knooppuntenroute Walcheren (47 km)

In de serie gratis fietsknooppunten fietsroutes van fietswebwinkel.com is weer een nieuwe gratis fietsroute verschenen. Alle gratis fietsroutes van fietswebwinkel.com zijn met zorg samengesteld en brengen u op de mooiste plekjes die Nederland rijk is.

Deze nieuwe fietsknooppunten fietsroute neemt u mee op een fietstocht door het prachtige Zeeuwse landschap waar u binnen de dijken en duinen kunt genieten van de vele uitgestrekte akkers en weilanden met zijn mooie weidse polderwegen. De fietsroute doet onder meer het toeristische Domburg en het mooie Veere aan dat met zijn historische gebouwen en uitkijk op zee zeker de moeite waard is om even af te stappen.

Om de knooppuntenroute Walcheren te openen klikt u hier.

Klikt u hier om een bijbehorende fietsknooppunten fietskaart te bestellen.

Om een indruk te krijgen van dit prachtige fietsgebied klikt u hier.

5 reacties op “Knooppuntenroute Walcheren (47 km)”

  1. Marjan Beets schreef:

    Ik heb deze fietsknooppunten fietsroute afgelopen weekend gefietst en kan hem echt iedereen aanraden. De dorpen Domburg en Veere zijn hartstikke leuk en gaven ons echt een vakantiegevoel. In Middelburg zijn we afgestapt om lekker te lunchen en rond te kijken in de stad. Als tip wil ik nog meegeven dat je de route op een winderige dag, afhankelijk van de windrichting uiteraard, waarschijnlijk beter in tegengestelde richting kan fietsen om al te veel tegenwind te voorkomen.

    Met vriendelijke groet,

    Marjan Beets

Reageer op dit artikel