Heuvelland Fiets 4 Daagse Zuid Limburg

Heuvelland Fiets 4 Daagse Zuid LimburgHeuvelland Fiets 4 Daagse Zuid Limburg

Speciaal voor de recreatieve fietsers, in het bijzonder voor de 50 plussers, word deze Heuvelland Fiets 4 Daagse Valkenburg aan de Geul georganiseerd in samenwerking met de Nederlandse Toer Fiets Unie, de gemeente Valkenburg a/d Geul en VVV-Zuid-Limburg.

Vier dagen lang mag u dagelijks kiezen uit routes van 25, 40 of 60 km. Dagelijks kunt u van afstand wisselen, zelfs nog onderweg. Alle routes worden uitgezet conform de voorwaarden van de NTFU. Alle routes worden aangeduid d.m.v. goed zichtbare pijlen. U heeft geen gedoe met papieren en hoeft niet te zoeken naar de juiste weg, u volgt de mooi gekleurde pijlen en geniet ondertussen van de schitterende natuur, de vele vergezichten die het Limburgs Heuvelland te bieden heeft. In de maand juni is Zuid Limburg op zijn mooist. Ook krijgt u dagelijks een route beschrijving met de bezienswaardigheden,die u onder weg ziet en kunt bezoeken.

Er is teveel om te omschrijven; u fietst door mooie natuur landschappen welke in het beheer zijn van de St. Het Limburgs Landschap dan wel Natuur monumenten Nederland o.a. Ingendael, Cottessen, Eijsder Beemden en u maakt kennis met de Belgische Voerstreek etc. Zuid Limburg is een stukje buitenland voor Nederland.

Wilt u ook puur genieten neem dan deel aan de Heuvelland Fiets 4 Daagse Valkenburg aan de Geul van dinsdag 7 t/m vrijdag 10 juni 2011. Na afloop zegt u: Dit had ik niet willen missen, ik heb genoten, een van de mooiste fiets-4-daagse in Nederland en in 2012 fiets ik weer in Zuid-Limburg, een stukje buitenland. Info en reservering: 043-6042909.

Bron: www.vvvzuidlimburg.nl

Reageer op dit artikel