Fietsknooppunten fietskaart Zuid-Holland Midden (Citoplan)Fietsknooppunten fietskaart Zuid-Holland Midden (Citoplan)

In deze speciaal voor fietsers ontwikkelde fietsknooppunten fietskaart worden alle bestaande fietsknooppunten netwerken weergegeven, compleet met Landelijke Fietsroutes en vrijliggende fietspaden.
De Cito-plan fiets- en toeristenkaart Zuid-Holland Midden is de eerste kaartuitgave waarop ook het nieuwe fietsknooppunten netwerk van de omgeving Gouda / Boskoop / Reeuwijkse Plassen staat vermeld.

De schaal van 1:50.000 (1 cm = 500 meter) en de uitstekende leesbaarheid helpen de kaartlezer om zowel korte als lange fietstrajecten makkelijk te plannen.
Behalve weergave van informatie specifiek voor de fietser zoals fietsverhuur, fietsenstallingen en fietsreparateurs, bevat de kaart ook gegevens over veerverbindingen en recreatieve mogelijkheden waaronder zwemgelegenheden, musea en bezienswaardigheden.

Het kaartbeeld omvat een uitgestrekt gebied inclusief Alphen a/d Rijn, Bodegraven, Bollenstreek, Delft, Den Haag, Gouda, Hoofddorp, Krimpenerwaard, Leiden, Rotterdam (ten noorden van de Nieuwe Waterweg), Schiphol, Westland en Zoetermeer. Plan aan de hand van het fietsknooppuntennetwerk eenvoudig uw eigen fietsroute.

Bestel hier de fietskaart Zuid-Holland Midden van Citoplan