Fietsknooppunten fietskaart Belgisch Limburg (toerisme Limburg)fietskaart-belgisch-limburg-zonder-Fietsknooppunten fietskaart Belgisch Limburg (toerisme Limburg)

Deze fietsknooppunten fietskaart toont het mooie Belgische deel van Limburg. De fietskaart heeft ondanks de grote oppervlakte die wordt weergegeven een duidelijke en goed leesbare schaal van 1:65000 gekregen. De uitgebreide legenda toont u alle informatie die u nodig heeft over de wegen, fietspaden en toeristische bezienswaardigheden. Doordat op de fietskaart ook de afstanden tussen de fietsknooppunten staan weergegeven kunt u eenvoudig een fietsroute plannen van een door u gewenste afstand. 

Belgisch Limburg is met 11.000 hectare aan beschermd natuurgebied veruit de groenste provincie van Vlaanderen. Aan de hand van het fietsroutenetwerk van Belgisch Limburg maakt u kennis met de regio’s Hasselt, de Limburgse Kempen, het Maasland, de Mijnstreek en Haspengouw. Door het zorgvuldig aangelegde fietsroutenetwerk ziet u de mooiste plekjes, uitgestrekte bossen, adembenemende vergezichten, de meanderende Maas en nog veel meer. Fietsparadijs Vlaams Limburg biedt u ruim 2000 kilometer aan hoofdzakelijk autovrije fietspaden en staat garant voor dagenlang fietsplezier. 

Bestel hier de fietskaart Belgisch Limburg