Fietsknooppunten fietskaart Antwerpse Kempen (provincie Antwerpen)Fietskaart Antwerpse KempenFietsknooppunten fietskaart Antwerpse Kempen (provincie Antwerpen)

Waar voorheen de gehele Antwerpse Kempen werden weergegeven op 5 verschillende fietskaarten is in 2014 besloten om deze samen te voegen in deze nieuwe fietskaart fietsknooppuntennetwerk Antwerpense Kempen. U kunt dus voortaan toe met slechts één fietskaart voor de gehele Antwerpense Kempen met daarop een actueel overzicht van alle knooppunten en trajecten. Het knooppuntennetwerk telt ruim 2.000 kilometer aan prima fietspaden, die bovendien in twee richtingen zijn bewegwijzerd.

De fietskaart op schaal 1:65.000 is gemaakt van scheurvrij en waterbestendig materiaal en toont het volledige grondgebied van de Antwerpse Kempen. Op de kaart vindt u alle fietsknooppunten, trajecten met kilometeraanduiding, rust- en picknickplaatsen , informatie over de toestand van de wegen (verhard, niet verhard, autovrij enz.) en horeca locaties. Bovendien zijn de netwerken van de aangrenzende regio’s zoals Scheldeland, Vlaams-Brabant, Limburg en Noord-Brabant (Nederland) in beeld gebracht. Ook de langeafstandsroutes en doorsteken via de fietsostrades staan erop aangeduid. Op de kaart zijn twintig inrijpunten aangegeven die ideale vertrekplaatsen op het netwerk vormen en die vlot bereikbaar zijn. U vindt er parkeerruimte, een overzichtskaart van het netwerk en eventuele horecalocaties in de onmiddellijke omgeving.

Bestel hier de fietsknooppunten fietskaart Antwerpse Kempen