Fietskaart Den Haag op de fiets (Citoplan)fietskaart-den-haag-op-de-fiets-citoplanFietskaart Den Haag op de fiets (Citoplan)

Met deze zeer gedetailleerde stadsplattegrond voor fietsers vindt u moeiteloos uw weg in heel Den Haag en net daarbuiten. Deze fietskaart van Den Haag biedt de fietser dan ook meer dan de gewone stadsplattegrond. Naast de gebruikelijke informatie zoals straatnamen en interessante bezienswaardigheden zoals musea en theaters, biedt deze fietskaart zeer veel relevante informatie voor fietsers. Zo zijn het hoofdroutenetwerk, fietsenstallingen, fietsverhuur en fietsreparatiewerkplaatsen op de fietskaart aangegeven. Daarnaast is apart een kaart opgenomen van het centrumgebied rond de Tweede kamer. Deze centrumkaart is met een schaal van 1:7500 nog gedetailleerder en overzichtelijker.

Deze fietskaart kan u ook zeker helpen met het samenstellen van een aantrekkelijke fietsroute door Den Haag. De vele lichtgroen gemarkeerde paden en wegen zijn aanbevolen fietsroutes waar relatief veilig, plezierig en snel kan worden gefietst. De aanbevolen routes lopen zoveel mogelijk over fietspaden, door rustige straten en door het groen. Daarnaast zijn de overige geheel vrijliggende fietspaden in geel weergegeven. Op de kaart zijn naast Den Haag ook Scheveningen, Kwintsheul, Leidschendam, Nootdorp, Rijswijk, Voorburg, Wassenaar en Wateringen op de kaart opgenomen.

Bestel hier de fietskaart Den Haag op de fiets van Citoplan