Fietsersbond start Fietspanel

Fietsersbond start FietspanelFietsersbond start Fietspanel

Steeds meer mensen fietsen. Dat betekent dat er meer en andere voorzieningen nodig zijn. Goede fietsroutes, bredere fietspaden, voldoende stallingen, wellicht andere types fietsen en accessoires. De Fietsersbond is benieuwd naar de wensen van al die verschillende fietsers en nodigt hen uit om deel te nemen aan het Nationaal Fietspanel. Niet alleen fietsfanaten of sportfietsers, maar iedereen die fietst.

Alle fietsers van 13 jaar en ouder kunnen deelnemen aan het Nationaal Fietspanel. De panelleden krijgen enkele keren per jaar een uitnodiging om mee te doen aan een online onderzoek. Ze krijgen per e-mail een link naar de vragenlijst die ze kunnen invullen op een zelf gekozen moment.

Het Nationaal Fietspanel verwerkt alle gegevens anoniem en waarborgt de privacy van de deelnemers. Persoonlijke gegevens worden nooit aan derden verstrekt en alleen gebruikt om uitnodigingen voor de onderzoeken te versturen.

Het Nationaal Fietspanel is een initiatief van de Fietsersbond, de grootste en actiefste belangenvereniging van fietsers in Nederland met meer dan 35.000 leden en 1500 actieve vrijwilligers.

Meer informatie en aanmelden op www.nationaalfietspanel.nl