Digitale fietsrouteplanner Zuid-Holland aangesloten op landelijke planner FietsersbondDigitale fietsrouteplanner Zuid-Holland aangesloten op landelijke planner Fietsersbond

Sinds woensdag is de digitale fietsrouteplanner van de provincie Zuid-Holland aangesloten op de landelijke planner van de Fietsersbond. Gedeputeerde Asje van Dijk en directeur van de Fietsersbond Hugo van der Steenhoven, openden de fietsrouteplanner in het Provinciehuis in Den Haag. Nu beide planners gekoppeld zijn, kunnen inwoners van Zuid-Holland hun fietsroutes over de provinciegrenzen heen plannen. Fietsers uit andere provincies kunnen hun routes door Zuid-Holland eenvoudig uitstippelen. Woon-werkfietsers kunnen de snelste route plannen en recreatieve fietsers kunnen kiezen voor routes door het groen of langs het water. Nog niet alle provincies zijn op de landelijke planner aangesloten. Het is de bedoeling dat Zeeland, Noord-Brabant en Limburg zich na de zomer aansluiten. Met Groningen, de enige provincie die dan overblijft, is overleg gaande. Iedereen kan de planner, die te vinden is via www.fietsersbond.nl/fietsrouteplanner gratis gebruiken.

2 reacties op “Digitale fietsrouteplanner Zuid-Holland aangesloten op landelijke planner Fietsersbond”

  1. alexx schreef:

    Er staat nergens wanneer dit artikel geschreven is. Daarmee worden de openingswoorden “Sinds woensdag …” een beetje… euh… niks zeggend.
    Suggestie: zet bij elk artikel wanneer het geschreven is.

  2. admin schreef:

    U heeft gelijk. Het is per heden aangepast.

Reageer op dit artikel