fietsonderhoud

123 handleidingen voor fietsonderhoudAls je heel handig bent is dit artikel niet voor jou bestemd. Zo niet lees dan snel door.

Wij krijgen regelmatig de vraag of wij stap voor stap kunnen uitleggen hoe je bijvoorbeeld een band plakt. Best handig voor als je onderweg je lekke band kunt repareren. Wij maken handleidingen waar mensen echt wat aan hebben.

Daarmee wil ik meteen de vraag stellen: Willen jullie een 123 handleiding voor een specifiek onderwerp hebben? Laat het ons alsjeblieft weten door onder in het artikel te reageren. Wij zorgen dan dat er een handleiding voor komt.

We hebben op de website een aparte categorie gemaakt. “Hoe moet het?”.  Deze is te vinden in de zijbalk op de website. Hier vind je alle 123 handleidingen welke tot nu toe zijn gemaakt. Het zijn er nu nog niet veel maar daar wordt aan gewerkt. Bekijk ze, print ze of stuur ze door aan bekenden. De handleidingen zijn voor iedereen gratis beschikbaar. Heb je opmerkingen of vragen over een handleiding, laat het weten door een reactie te plaatsen. Wij kunnen dan eventueel de handleiding aanpassen of aanvullen. Bedankt alvast!

We zullen de rubriek “Hoe moet het?” de komende tijd flink uitbreiden. Dit hangt ook af van de wensen van de lezers. Uiteindelijk is het de bedoeling dat voor elk gebied van onderhoud van de eigen fiets een handleiding is geschreven. We beperken het tot wat redelijkerwijs zelf gedaan kan worden en wat bijvoorbeeld onderweg handig is om te kunnen als de fiets stuk gaat. Het opnieuw inspaken van een velg zal hier niet beschreven worden bijvoorbeeld.Dat blijft een karweitje voor de fietsenmaker…

Klik hier om naar de 123 handleidingen te gaan

 

 

 

Reageer op dit artikel